Blogger news

Blogger templates

1/09/2016

ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΓΚΟΛ


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Βέροια και Πανθρακικός για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ανούσια τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης που άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον μετά το  ανέβασμα της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να βρουν δίχτυα αλλά ο Αθανασιάδης κατέβασε τα ρολά. Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν στις καθυστερήσεις όταν ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ναζλίδη.

Η Βέροια συνέχισε να έχει τα ηνία και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανθρακικό να έχει παθητικό ρόλο και να προσπαθεί να διαφυλάξει το  μηδέν στην άμυνα του. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Κόλα στο 65’. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και την Βέροια αδικημένη λόγω ευκαιριών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Όστοϊτς (75' Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60' Αμπντούν), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (81' Καϊκούτ).


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (73' Ηλιάδης), Μεχία, Βάλτερ (58' Χασομέρης), Χαβίτο, Ροτζέριο (53' Ίγκορ), Ντιγκινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου