Blogger news

Blogger templates

1/23/2016

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Με το πρώτο γκολ του Άλαν Πουλίδο στο πρωτάθλημα ο μέτριος Ολυμπιακός πήρε μια δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης στο Φάληρο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και την κατοχή και πίεζε για το γκολ με την Ξάνθη να μην κλείνεται στην άμυνα της και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός και παρά την πίεση που άσκησε δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τσενάμο.

Οι φωνές του Μάρκο Σίλβα ξύπνησαν τους παίχτες του που βελτίωσαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε αλλά η Ξάνθη είχε δοκάρι. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ με τον Ορφανίδη να βρίσκει το Σολτάνι αλλά η προβολή του τελευταίου να χτυπά στο δοκάρι του Ρομπέρτο. Στο 67’ ο Τσενάμο έχασε τη μπάλα από τα χέρια του με τον Ιντέγε να προσπαθεί να κλέψει και τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να του αρπάζει τη μπουκιά από το στόμα δύο φορές. Στο 74’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ομάρ να «σκάβει» στον Φορτούνη, εκείνος να πασάρει έξυπνα στον Πουλίδο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν δεύτερο γκολ.

Μια αγχωτική νίκη για τον Ολυμπιακό που έκανε μέτρια εμφάνιση σήμερα και κινδύνεψε από την Ξάνθη (είχε δοκάρι). Η απουσία του Μιλιβόγιεβιτς έκοψε τον Ολυμπιακό στα δύο. Απαραίτητος ο Σέρβος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντλαουί, Σαλίνο, Κασάμι (64’ Ντομίνγκες), Ντουρμάζ, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (85’ Μανιάτης), Πάρντο (64’ Ιντέγε), Πουλίδο

Scoda Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Οργανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Καρυπίδης (81’ Καρυπίδης), Λισγάρας, Καπετάνος (86’ Χερέα), Ντιμιτρόβ (81’ Τριάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου