Blogger news

Blogger templates

1/06/2016

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ "ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ"

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Ατρόμητος στα «Περιβόλια» για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τους γηπεδούχους να αδικούνται από το αποτέλεσμα.

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Πλατανιάς που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Γκόμες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 20’ με την κεφαλιά του Γκνιάτιτς να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ο Ατρόμητος έδειχνε χαμένος μέσα στο γήπεδο, προσπαθούσε να απειλήσει αλλά χωρίς να κάνει κάτι το ουσιαστικό. Ο Πλατανιάς έχασε και άλλη μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπανανά να περνά άουτ. Στο 42΄η πρώτη ευκαιρία του Ατρομήτου με ένα άστοχο σουτ του Μπρίτο.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πλατανιά να ισορροπεί την κατάσταση και να παίρνει και πάλι τον έλεγχο. Στο 65’ ο Ατρόμητος έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ναπολεόνι να κάνει το πλασέ αλλά τον Κοκκάλα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 71’ ο Πλατανιάς απάντησε με τον Ανγκούλο να βγαίνει μπροστά από τον Μπάρκα και να στέλνει την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν πίσω με τον Πλατανιά να πιέζει για το γκολ. Στο 82’ ο Ατρόμητος είχε καλή ευκαιρία με τον Κοκκάλα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ναπολεόνι. Οι δύο ομάδες δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό τα τελευταία λεπτά και ανανεώνουν τα ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς: Κοκκάλας, Κουλιμπαλί (46’ Μαχαμάτ), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισλιάβιεβιτς (67΄Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Γκόμες (79’ Πάγκαλος), Αποστολόπουλος


Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Γοδόι (66’ Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Γκαρσία (73’ Ουσέρο), Μπιτόλο, Μπρίτο (87’ Φυτανίδης), Ναπολεόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου