Blogger news

Blogger templates

1/27/2016

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ



Το γκολ του Πέλκα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο στον α΄αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε προσεκτικά σκεφτόμενος μάλλον τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά πρόσεχε ιδιαίτερα τα νώτα του αλλά προηγήθηκε με το σουτ του Πέλκα στο 15. Ο Πανιώνιος, αφού δεν έγινε το 2-0 και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στην προσπάθεια του Πέλκα, βγήκε μπροστά και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 35’ έφερε το ματς στα ίσα με τον Οικονόμου να κάνει τη σέντρα και τον Μασούρα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και κατάφερε να διατηρήσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες την ισοπαλίας. Ο Πανιώνιος παρά τις αλλαγές του Ουζουνίδη δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (80' Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (68' Τζανδάρης), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (58'Καραμάνος).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Tσίμιροτ, Τζιόλης, Μακ (56' Ζάιρο) , Πέλκας (91' Σάμπο), Ροντρίγκες (82' Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου