Blogger news

Blogger templates

1/27/2016

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


 
Την υπόθεση πρόκριση  έκλεισε ο Ολυμπιακός από το πρώτο κιόλας παιχνίδι παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και επικρατώντας εύκολα με 5-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο .

Καλό ρυθμός και δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και την κατοχή και μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να πρεσάρει τον Αστερα. Στο 13΄πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μαζουακού να βγάζει με τη μια την μπαλιά στον Ιντέγιε ο οποίος κέρδισε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε στροφές και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο απειλώντας στο 25΄και στο 28’ με σουτ του Χαμντανί και Ιγκλέσιας που εξουδετέρωσε ο Καπίνο. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε, βγήκε εκ νέου μπροστά, πίεσε και έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Ντουρμάζ να βγάζει όμορφα τον Ιντέγιε που από κοντά έκανε το 2-0.
Γρήγορος ρυθμός και άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να κάνει καλή εμφάνιση και να ικανοποιεί τον κόσμο του. Στο 50’ ο Ντουρμάζ έδωσε στο Φορτούνη και εκείνος δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας απείλησε την εστία του Ολυμπιακού αλλά ο Καπίνο και το δοκάρι είπαν όχι στο Μπερτόλιο είπε όχι. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και πίεζε και για άλλα γκολ. Στο 64΄ο Φορτούνης έβγαλε ένα εκπληκτικό γκολ σουτάροντας με τη μια μετά από μπαλιά διαβήτη του Ντουρμάζ. Στο 79΄ο Πάρντο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας των φιλοξενούμενων μετά από διπλή προσπάθεια του Ντουρμάζ.
Ο Ολυμπιακός κλείδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου