Blogger news

Blogger templates

1/23/2016

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ


Με κεφαλιές των Φαβάλι και Αναστασιάδη η ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού και αύξησε τις ελπίδες της για παραμονή.

Κακό το πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και αργό ρυθμό. Η μοναδική καλή στιγμή άνηκε στην καλλονή που απείλησε στο 39’ με την κεφαλιά του Κάρλσον. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν δίχτυα στο 53’ με τον Τσαμπούρη να κάνει τη σέντρα και τον Φαβάλι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ο Πανθρακικός πήρε τον έλεγχο και την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Δαύκου. Αντιθέτως, η Καλλονή βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Αναστασιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου.

Μια σημαντική νίκη για την Καλλονή που πήρε ανάσες και αύξησε τις ελπίδες της για πρόκριση. Πλήγμα για τον Πανθρακικό ο τραυματισμός του Μπουγαϊδη που επηρέασε και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καλλονή: Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Φαβάλι (76' Σπυρόπουλος), Μανούσος (87' Ούκα), Κάρλσον (70' Μάρκοβιτς)


Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης (46' Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Λαδάκης (78' Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57' Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου