Blogger news

Blogger templates

1/27/2016

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο με την πρόκριση στα ημιτελικά να κρίνεται την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι. Αποβλήθηκε ο Κουτρουμπής, δοκάρι για Τελάντερ.

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει κενούς χώρους και να απειλήσει την αντίπαλη εστία αλλά τον Δέλλα να στήνει  πολύ καλά τον Ατρόμητο και να εμποδίζει τα σχέδια των «πρασίνων». Οι δυο ομάδες απείλησαν κυρίως με σουτ, οι γηπεδούχοι με τον Μπουμάλ στο 27’ και ο Ατρόμητος με Ναπολεόνι (17’,37΄) και Στόιτσεφ (44΄).

Ο Ατρόμητος μπήκε με διάθεση για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ναπολεόνι και τον Ούμπιδες να απειλούν την εστία του Στιλ. Ο Στραματσόνι έκανε αλλαγές και ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να βρουν χώρους και να αναπτυχθούν σωστά για να βγάλουν φάσεις. Σημαντικές στιγμές το (κατά τύχη) δοκάρι του Τελάντερ μετά από κόρνερ του Μπουμάλ στο 68’ και η αποβολή του Κουτρουμπή που δυσκόλεψε περισσότερο τα πράγματα. Όλα θα κριθούν στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (61' Εβανζελίστα), Αμπέντ (84' Λαγός), Μπουμάλ, Καλτσάς (62' Κλωναρίδης), Πέτριτς

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Στόιτσεφ (85' Λημνιός), Κεϊτά, Ουμπίδες, Ναπολεόνι (89' Λε Ταλέκ), Παπαδόπουλος (72' Μπρίτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου