Blogger news

Blogger templates

1/20/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ


Θέση πήρε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση της σε απολογία από την Super League για το επεισόδιο με τον Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο και δέχτηκε έναν αναπτήρα στο πόδι του, έπεσε κάτω αλλά ο Σπάθας διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι θα σεβαστούν την απόφαση της διοργανώτριας αρχής τονίζοντας όμως ότι ουδέποτε η ρίψη του αντικειμένου έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή, κάτι που αποδεικνύεται και από το οπτικοακουστικό υλικό και τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Η ανακοίνωση αφήνει έμμεσες αιχμές για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο της Θύρας 13 από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και εκείνους που θέλουν μια ανάλογη τιμωρία του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με την κλήση της σε απολογία για τον αγώνα Πλατανιάς - Ολυμπιακός διευκρινίζει τα εξής:

Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου, η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή, ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό και από τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του, με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου