Blogger news

Blogger templates

1/18/2016

Του έσπασε τα νεύρα και η πρώτη απώλεια ήρθε!

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε ο Ολυμπιακός μένοντας στο 1-1 με τον Πλατανιά στα «Περιβόλια» για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του από το 1ο μόλις λεπτό με τον Τσόρι να κάνει τη σέντρα και τον Ντουρμάζ να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 6ο λεπτό το σουτ του Ιντέγε κατέληξε κόρνερ ενώ στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Μιλοβόγιεβιτς δε βρήκε στόχο. Ο Πλατανιάς άρχισε να κερδίζει μέτρα και στο 12ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ρομπέρτο να αποκρούει εξαιρετικά την κεφαλιά του Μενδινού. Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Γουνδουλάκη να βρίσκει τον Ράμος, που πέρασε τον Σαλίνο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν αρκετά τον Πλατανιά αλλά ο Σωτηρίου φώναξε παρών εμποδίζοντας κάθε τους προσπάθεια. 6λεπτη διακοπή στο πρώτο μέρος λόγω προβλήματος στην τάση του ρεύματος.

Χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πλατανιά να «ξυπνά» πρώτος και να απειλεί. Στο 58΄ο Αποστολόπουλος έκανε τη σέντρα, Σιόβας και Ρομπέρτο δε συνεννοήθηκαν με την μπάλα να απομακρύνεται εν τέλει. Στο 61’ ο Γουνδουλάκης έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει πάλι σε αυτόν που έκανε το πλασέ αλλά ο Ρομπέρτο απέκρουσε. Στο 72’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Ντουρμάζ να κάνει το σουτ, τον Σωτηρίου να αποκρούει και τον Φορτούνη από κοντά να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (74’ Ανγκούλο), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης (81’ Μιλούνοβιτς), Ράμος (88’ Δημήτρης).


Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (59’ Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες (84’ Σεμπά), Ντουρμάζ, Πάρντο (84΄Πουλίδο), Ιντέγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου