Blogger news

Blogger templates

12/05/2015

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο Ολυμπιακός κερδίζοντας και τον Πανθρακικό με 3-4 στην Κομοτηνή για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τρία γκολ έβαλε ο Πανθρακικός αλλά δεν κατάφερε να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα. ο φετινός Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της τελευταίας 20ετίας όπως τόνισε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Με αμφισβητούμενη φάση ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Κομοτηνή. Μόλις στο 2’ ο Κασάμι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη με τον Καλογερόπουλο να του ακυρώνει σωστά το  τέρμα αφού βρισκόταν σε θέση οφσάιτ. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Πανθρακικό να τον περιμένει στο μισό γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το  προβάδισμα με όμορφο γκολ του Τζίμι Ντουρμάζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι παίχτες του Ελευθερόπουλος απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ντιγκινή να παίρνει την πάσα, να περνά το  Ρομπέρτο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός πίεζε για δεύτερο τέρμα και απείλησε την εστία του Πασχαλάκη με Κασάμι, Μαζουακού και Καμπιάσο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Με αμφισβητούμενη φάση ξεκίνησε και το  δεύτερο μέρος με τον Καλογερόπουλο να δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Φινμπόγκασον εντός περιοχής. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το  1-2. Από τα 11 βήματα έγινε και το  1-3 για τον Ολυμπιακό με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φινμπόγκασον.  Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πάλι την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης. Πίεζαν για ακόμη ένα γκολ που εν τέλει ήρθε στο 81’. Ο Ντουρμάζ έκανε το σουτ με τον Πασχαλάκη να αποκρούει και τον Σεμπά στην επαναφορά να κάνει 1-4. Στο 87’ ο Πανθρακικός μείωσε με τον Ηλιάδη ενώ στο 91’ ο Ντιγκινί έκανε το 3-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Σέτι, Ψάλτης (76’ Μαρκόπουλος), Μουδούρογλου, Μπαϊκαρά, Χαβίτο (82’ Νικόλτσης), Ντιγκινί

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ντα Κόστα (79’ Μποτία), Σιόβας, Ελαμπντλαουί, Μαζουακού, Κασάμι, Καμπιάσο, Φορτούνης (71’ Ντομίνγκεζ), Ντουρμάζ, Ερνάνι (67’ Σεμπά), Φινμπόγκασον


Κίτρινες κάρτες: Μπαϊκαρά (42’), Σερφά (47’), Ηλιάδης (66’), Ποτουρίδης (94’)/ Φορτούνης (39’)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου