Blogger news

Blogger templates

8/23/2015

"ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ" ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα επικρατώντας εύκολα με 3-0 επί του Πανιωνίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους Ντα Κόστα και Σεμπά να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Υπεροχή Ολυμπιακού και δίκαιο προβάδισμα. Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός με τους παίχτες του Μάρκο Σίλβα να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους απειλώντας την εστία του Παπαδόπουλου μόλις στα 30πρώτα δεύτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της αναμέτρησης και προσπαθούσαν να τρυπήσουν τον πολύ καλά στημένο Πανιώνιο. Στο 25ο λεπτό ο Ντουρμάζ έκανε τη σέντρα με τον Φορτούνη να κοντρολάρει και να σουτάρει απευθείας ανοίγοντας το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ και αφήνοντας τον Παπαδόπουλο άγαλμα. Οι παίχτες του Μαρίνου Ουζουνίδη τρία λεπτά αργότερα είχαν την πρώτη και μοναδική τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Μπουμάλ να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο Πανιώνιος αδυνατούσε να απειλήσει και ο «ερυθρόλευκος» μονόλογος συνεχιζόταν.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 52ο λεπτό ο Μπακασέτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιόβα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αναγκάζοντας τον Ρομπέρτο να κάνει μια δύσκολη απόκρουση. Έπειτα οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε ένα παθητικό ρόλο με τον Ολυμπιακό να γίνεται και πάλι κυρίαρχος της αναμέτρησης και να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα. Στο 72’ ο Μπουχαλάκης σούταρε με την μπάλα να αλλάζει πορεία αιφνιδιάζοντας τον Παπαδόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα του Πανιωνίου και στο 91’ ο Ντοσεβί και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο και διαμόρφωσε το  τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σιόβας, Ντα Κόστα, Ελαμπντλαουί, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκης, Πάρντο (75’ Σεμπά), Ντουρμάζ, Φορτούνης (86’ Ντοσεβί), Φινμπόγκασον (68’ Χάρα)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (77’ Καθάριος), Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Μασούρας, Σιώπης (64’ Μητρόπουλος), Ρισβάνης, Ντουρμισάι (65’ Ανσαριφάρντ).


Κίτρινες: 64’ Μαζουακού / 43’ Μπακασέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου